Brasserie, Bar och Saluhall - Allt under ett och samma tak!

Kontinental matlagning med råvarorna i fokus
Menyer efter säsong och tydliga influenser ifrån medelhavet

LUNCH V12

Dagens lunchalternativ 98

MÅNDAG                                                                                                                          
Panerad kycklingfilé serveras med gräddig örtsås, picklad rödlök, rostad broccoli och klyftpotatis        
 
TISDAG                                                                                                                               
Långbakt fläskytterfilé serveras med picklade senapsfrön, stuvad kål, babyspenat, friterad potatis
och rödvinssås
 
ONSDAG                                                                                                                           
Ugnsbakad torsk serveras med rivet ägg, vitvinssås, blomkål och potatisstomp samt rostad blomkål
 
TORSDAG                                                                                                                          
Lasagne Bolognese serveras med tomatsås samt dressad ruccola och grana padano
                 
FREDAG                                                                                                                              
Tomatbrässerad högrev serveras med rostad paprika, basilika crème, potatispuré och krutonger                          
 
VECKANS VEGETARISKA                                                                                                            
Sallad med rostade rödbetor, Chevrécrème, rostade hasselnötter, gurka, silverlök och honungsvinegrette
 
VECKANS BURGARE                                                                                                    135
Burgare gjord på hängmörat högrev och bog serveras med cheddar ost, dijonnaise, kapris
silverlök, sallad, tomater samt pommes frites och aioli
 
BACON & CHEESE                                                                                                          135
Burgare gjord på hängmörat högrev och bog serveras med hamburgardressing, cheddarost, stekt bacon,
inlagd gurka, silverlök samt pommes frites och aioli
 
VEGGIE                                                                                                                                135
Friterad morots och haloumi burgare serveras med silverlök, hamburgardressing,
inlagd gurka, pommes frites & aioli
 
DESSERT
 
CHOKLAD                                                                                                                          65
Chokladterrin serveras med hallonsorbet, hasselnötter och färska hallon
 

MAT


LUNCH
Måndag - fredag 11.30-14.00 

BRUNCH
Lördag 11.30 - 14.00

A LA CARTE
Måndag 16.00 - 21.00
Tisdag 16.00 - 21.30
Onsdag 16.00 - 21.30
Torsdag 16.00 - 21.30
Fredag - Medelhavsbuffé 16.30
Lördag 16.00 - 21.30

PIZZA
Tisdag  - lördag från kl 15.00 
Fredag  - för avhämtning från kl 15.00

Beställ via 0454-572800 

 

RESTAURANGENS ÖPPETTIDER

Måndag 11.30-21.00
Tisdag-Torsdag  11.30- 23.00
Fredag 11.30 - 02.00
Lördag 11.30 - 02.00
Stängt Söndagar

FREDAGAR


Fredagar serveras Brasseriets stora Medelhavsbuffé med flertalet varmrätter, delikatesser, kallskuret och ostar ifrån delikatessen samt alltid vår populära moules frites

245 kr per person

Sittningstider 17.00-19.00, 18.00-20.00, 19.15, eller 20.15.