Brasserie, Bar och Saluhall - Allt under ett och samma tak!

Kontinental matlagning med råvarorna i fokus
Menyer efter säsong och tydliga influenser ifrån medelhavet

LUNCH PÅ BRASSERIE FRIDOLF
11.30 - 14.00
v 38
 

MÅNDAG                                                                                                                          98
Parmesangratinerad kycklingfilé serveras med bakad tomat, parmesancrème och örtslungad kulpotatis
 
 
TISDAG                                                                                                                               98
Brässerat högrev serveras med rostad blomkål, friterad potatis, vitlöksstekta champinjoner och rödvinssky
 
 
ONSDAG                                                                                                                           98
Bakad fläsksida med kummin serveras med syrad gräddsås, potatispuré, friterad potatissticks,
bakad lök och råhyvlad fänkål
 
 
TORSDAG                                                                                                                          98
Panerad torsk serveras med dansk curryremulad, picklade grönsaker, ärtor, rostad potatis och citron
 
                 
FREDAG                                                                                                                              98
Pulled pork buns serveras med Pico de gallo, vitlökscrème rödlök, sallad och BBQ-sås,
pommes frites och koriander
 
 
VECKANS VEGETARISKA                                                                                                            98
Grön risoni med spenat och svamp serveras med rostade kikärtor, färsk dragon och riven parmesan
 
 
BACON & CHEESE                                                                                                          145
Burgare gjord på hängmörat högrev och bog serveras med hamburgardressing, cheddarost, stekt bacon,
inlagd gurka, färsk tomat, silverlök samt pommes frites och aioli
 
VEGGIE                                                                                                                                135
Friterad morots och haloumiburgare serveras med silverlök, hamburgardressing, sallad, tomat
inlagd gurka, pommes frites & aioli
 
DESSERT
 
CHOKLAD                                                                                                                          65
Chokladterrin serveras med hallonsorbet, hasselnötter och färska hallon


I LUNCHALTERNATIVEN INGÅR SALLAD, NYBAKT SURDEGSBRÖD, OST, CHARK SAMT KAFFE PÅ MATEN

 

MAT


LUNCH
Måndag - fredag 11.30-14.00 

BRUNCH
Lördag 11.00 - 14.00

A LA CARTE
Måndag 16.00 - 21.00
Tisdag 16.00 - 21.30
Onsdag 16.00 - 21.30
Torsdag 16.00 - 21.30
Fredag - Medelhavsbuffé 16.30
Lördag 16.00 - 21.30

PIZZA
Tisdag  - lördag från kl 15.00 
Fredag  - för avhämtning från kl 15.00

Beställ via 0454-572800 

 

RESTAURANGENS ÖPPETTIDER

Måndag 11.30-21.00
Tisdag-Torsdag  11.30- 23.00
Fredag 11.30 - 02.00
Lördag 11.00 - 02.00
Stängt Söndagar

FREDAGAR


Fredagar serveras Brasseriets stora Medelhavsbuffé med flertalet varmrätter, delikatesser, kallskuret och ostar ifrån delikatessen samt alltid vår populära moules frites

245 kr per person

Bokas i sittningar där varje sittning är 2 timmar lång,  första sittningen börjar 16.00.