Brasserie, Bar och Saluhall - Allt under ett och samma tak!

Kontinental matlagning med råvarorna i fokus
Menyer efter säsong och tydliga influenser ifrån medelhavet

VI FÖRBÄTTRAR OCH BYGGER OM 7 JAN - 7 FEB

Brasserie Fridolf har sedan starten jobbat med kunskap, mathantverk och ständig utveckling som en naturlig del av verksamheten. För att kunna erbjuda våra gäster en större utveckling av mat och dryck samt ge vår absolut största tillgång, våra medarbetare, de bästa av förutsättningar för att lyckas med sin uppgift.

Vi bygger därför om köket på Brasserie Fridolf.

ÖPPET SOM VANLIG FÖR LUNCH OCH KVÄLLSSERVERING
Under perioden 7 januari till 7 februari 2019 erbjuder vi en komprimerad variant av Brasserie Fridolf.
På menyn finner ni Charkuterier och Ostar från vår deli samt vår populära Pizza.

BAREN ÖPPEN SOM VANLIGT

VI SES PÅ BRASSERIET


Vår systerkrog &Vin finns tillgänglig hela Januari med uppdaterad meny

LUNCH V3
VECKANS LUNCHALTERNATIV  98,-


Måndag
``Flygande Jakob``
Kyckling med skivat stekt bacon, banan och jordnötter. Serveras med tomat och chilisås och kokt ris

Vegetariskt alternativ
Ugnsrostad blomkål med ost. Serveras med olika sorters bönor, rotfrukter och frön samt tomatsås

Tisdag
Ugnspocherad hokifilé i citronette med pepparrot, sidfläsk och dill. Serveras med matvete, betor och citronsås

Vegetariskt alternativ
Rödbetsbiffar med matvete, betor och citronsås

Onsdag
Mustig gulasch gjort på högreven. Serveras med potatismos och créme fraichedressing

Vegetariskt alternativ
Krämig quorn och grönsaksgryta med potatismos och crème fraichedressing

Torsdag:
Helstekt fläskkarré från Ugglarp med potatis, champinjonsås och syrade grönsaker

Vegetariskt alternativ
Stekt halloumi med sötpotatis, salsa på tomat med bönor och rostad majs

Fredag:
Kalvfärsbiff toppat med soltorkad tomat och persilja med potatis, sås smaksatt med dijonsenap samt ugnsbakad lök


I LUNCHALTERNATIVEN INGÅR KAFFE PÅ MATEN
 
VI BYGGER OM! URSÄKTA RÖRAN. VI BYGGER HELT NYTT KÖK FÖR BÄTTRE FÖRUTSÄTTNINGAR.
7 FEBRUARI BERÄKNAS DET VARA KLART.
TILL DESS ERBJUDER VI LUNCH 11.30-14.00 SAMT PIZZA, OST & KALLSKURET PÅ KVÄLLEN
VÄLKOMNA!

A LA CARTE


Lunch Mån-Fred 11.30-14.00 
Pizza Mån - Lör från kl 15.00 
Fredag- pizza för avhämning från kl 15.00
0454-572800 

 

FREDAGAR
From 7:e Februari

Fredagar serveras Brasseriets stora Medelhavsbuffé med flertalet varmrätter, delikatesser, kallskuret och ostar ifrån delikatessen samt alltid vår populära moules frites
225 kr per person

Sittningstider 17.00, 18.00, 19.00, 20.00.


På Lördagar är pizzaugnen varm ifrån 11.30!

RESTAURANGENS ÖPPETTIDER

Måndag 11.30-21.00
Tisdag-Torsdag  11.30- 23.00
Fredag 11.30 - 02.00
Lördag 11.30 - 02.00
Stängt Söndagar